NIEUW: volg een E-learning module!  Klik hier

Kennis is macht
Zelfkennis is vertrouwen.

Niets is vanzelfsprekend

Als je iets wilt dan moet je er energie in steken.

Gun jezelf rust.

Een ander trapt voor jou niet op de rem.

Uitdaging

Maak van je probleem een uitdaging.

Zie jezelf als een kostbaar cadeau.

Ga er zorgvuldig mee om.

Emoties en gevoelens

Niets is wat het lijkt.

Het is slechts een afspiegeling van
ons innerlijk en onze perceptie.

Assessments

Ben jij op zoek naar een baan maar kom je niet verder dan de voordeur of weet je jouw contract niet om te zetten in een vast dienstverband? Kun je er bij jezelf niet precies de vinger op leggen waarom dit juist jou steeds overkomt? Heb jij een gebrek aan zelfvertrouwen, minder goede communicatieve vaardigheden of weet jij jezelf niet te presenteren? Inzicht in jouw eigen handelen kan helpen om te leren begrijpen waar jouw handelen door veroorzaakt wordt, wat het beïnvloed en hoe je het kunt verbeteren.

Graag help ik jou daarbij zodat je handvatten aangereikt krijgt die helpen om jouw uiteindelijke doel te bereiken. Tijdens een 3 uur durend assessment, bestaande uit een individueel gesprek en de afname van de PfPi, onderzoeken wij samen wat jouw persoonlijke kwaliteiten zijn en welke functie het beste past bij jouw persoonlijkheid.

PfPI staat voor Personality for Professionals Inventory. De PfPI beschrijft de positie van een kandidaat op een aantal persoonlijkheidstrekken met specifieke relevantie voor de werkcontext. De PfPI meet die werkrelevante trekken die in selectievraagstukken en loopbaanbegeleiding belangrijk zijn. Daarnaast wordt ook voorzien in een beschrijving van de kandidaat in termen van de Big Five dimensies; te weten Emotionele stabiliteit, Extraversie, Openheid voor ervaringen, Altruïsme en Consciëntieusheid.

Doel en doelgroep

PfPI kan worden ingezet voor selectievraagstukken en ontwikkel- en loopbaanvraagstukken en richt zich hiermee op Arbeids- & Organisatiepsychologen en HR-professionals.

De kosten bedragen €495,00 excl. BTW.

Wil je meer informatie of contact opnemen voor een afspraak? Neem dan contact met mij op via onderstaande contactgegevens.