NIEUW: volg een E-learning module!  Klik hier

Gun jezelf rust.

Een ander trapt voor jou niet op de rem.

Emoties en gevoelens

Niets is wat het lijkt.

Het is slechts een afspiegeling van
ons innerlijk en onze perceptie.

Niets is vanzelfsprekend

Als je iets wilt dan moet je er energie in steken.

Uitdaging

Maak van je probleem een uitdaging.

Kennis is macht
Zelfkennis is vertrouwen.

Zie jezelf als een kostbaar cadeau.

Ga er zorgvuldig mee om.

Relatietherapie

Gaat het tussen jou en je partner niet meer zoals jij graag zou willen en overweeg je om te gaan scheiden? Probeer je onderwerpen bespreekbaar te maken maar leveren die gesprekken niets op dan alleen maar frustraties, irritaties en onbegrip? Personen melden zich voor relatietherapie bij o.a. een gebrek aan intimiteit, een gebrek aan communicatie of aandacht van de ander. Vaak liggen hier patronen aan ten grondslag die zonder tussenkomst van een neutrale partij moeilijk te veranderen zijn. Graag help ik jullie om inzicht te verschaffen in jullie eigen handelen binnen de relatie en de gevolgen die hieraan gekoppeld zijn. Hierdoor leren jullie op een andere manier op elkaar te reageren, waardoor er ruimte ontstaat voor het delen van emoties en gevoelens en jullie samen kunnen werken aan het opbouwen van de relatie.

Op de website vind jij meer informatie over mijn werkwijze en wie ik ben. Inmiddels heb ik ook een aantal blogs geschreven over relaties zoals relatietherapie of scheiden, scheiden of blijven en scheiden in overleg of samen in gevecht.

Mijn overige specialiteiten zijn:

burn-out | depressie | rouwverwerking | angst

Je kunt natuurlijk altijd vrijblijvend contact met mij opnemen op het e-mail adres of telefoonnummer.

Karin heeft ons erg goed geholpen met onze relatieproblemen. Ze is heel professioneel en kan zich goed invoelen wat bij haar patiënten speelt. Op een directe manier en met op de persoon gerichte adviezen heeft ze ons goed bijgestaan. De huiselijke sfeer van de praktijk hebben wij als prettig ervaren. Wij zijn dankbaar voor haar hulp.

  -  Zorgkaart Nederland

Karin fehling heeft mijn ex-partner en mij geholpen bij het overeenkomen en afspraken maken wat betreft ons zoontje nadat we uit elkaar zijn gegaan. Ze heeft ons laten zien waar het mis gegaan was tussen ons in de relatie en met een nuchtere kijk op de toekomst de gesprekken begeleid. -  Zorgkaart Nederland